Úvod

Ľudia sa často nestíhajú zastaviť v zhone úloh, či už v pracovnom alebo aj v rodinnom živote. Ale keď príde tá chvíľa, ktorá dokáže tak povediac vyčistiť hlavu, tak to určite nie je v byte alebo v nejakom shopping centre. Skutočný pôžitok z pokoja dokážeme nájsť jedine v tichu prírody. V prírode, ktorá nás obklopuje  je niečo magické, niečo čo sami nevieme opísať, ale vieme že nás to priťahuje.

 Deje sa to preto, pretože sa doba veľmi zmenila. Kedysi ľudia utekali do mesta za prácou, dnes už utekajú na vidiek za pokojom. Kvalitne postavená chata je ako strom, jeho korene sú nezabudnuteľné chvíle a jeho koruna vás stále chráni pred dažďom. Plody ktoré vám ponúka, nikde inde nezoženiete a preto sa musíte o tento strom aj starať. Pretože ak jeho koruna vyschne, tak vás už pred dažďom neochráni. Z jeho plodov sa stane prach a s chvíľ len spomienky.

 To ale neznamená že tam, kde bol kedysi starý strom, nemôže vyrásť  mladý, silnejší a väčší ako jeho predchodca. 

Ľudia často krát nechávajú svoje domy a chaty chátrať, často krát nevedia  čo a ako to majú spraviť. Nemajú čas hľadať na webe informácie, ktoré by im pomohli a tak nechávajú zub času, aby sa zahryzol do ich domov.  

A preto chcem rozbehnúť toto forum, aby boli informácie po kope, aby tam boli ľudia, ktorý radi rozoberajú problematiku spojenú s domami, chatami, hospodárením.. Sú ľudia, ktorý potrebujú podať pomocnú ruku a sú ľudia, ktorý vedia svoje skúsenosti predať ďalším.